نحوه تست زعفران
تست و ازمایش زعفران راهکارهای مختلفی دارد
1-در روش اول مقداری زعفران را داخل یک استکان ریخته و مقداری اب ولرم روی ان بریزید اگر بلافاصله رنگ پس داد این زعفران تقلبی هست...
در نظر داشته باشید در دقایق اول زعفران اصل رنگ زرد رنگ ملایم داخل اب پس میدهد و به مرور زمان در دقایق بعدی این رنگ زرد کم کم به سمت قرمز شدن تمایل پیدا میکند.
یکی دیگر از روشهای تست زعفران ازمایش زعفران(اصل ایران) در برابر زعفران( هندی) میباشد لازم به ذکر است که کاربران عزیز باید توجه داشته باشند که زعفران ایرانی وقتی داخل دهان گذاشته میشود و مزه مزه میشود دارای طعم اصیل و خاص زعفران یعنی(طعم تلخ ملایم دارد) ولی زعفرا هندی دارای طعم کاملا مشخصی هست یعنی طعم ترش مزه دارد و تشخیص این طعم حتی برای افراد مبتدی هم به راحتی قابل تشخیص هست.
بنابراین، ۳ نکته در تشخیص کیفیت زعفران باید در نظر بگیریم عبارتند از:
۱. زعفران واقعی طعم تلخ ملایم دارد و شیرین و شور و ترش نیست.
۲. هنگامی که آن را بین انگشت های مرطوب خود مالیدید، رنگ نارنجی / قرمز / زرد ایجاد می شود.
۳. زمانی که قیمت زعفران ارزانتر و بسیار دور از واقعیت است، احتمالا جعلی است.