نحوه تست زعفران


تست و ازمایش زعفران راهکارهای مختلفی دارد

1-در روش اول مقداری زعفران را داخل یک استکان ریخته و مقداری اب ولرم روی ان بریزید اگر بلافاصله رنگ پس داد این زعفران تقلبی هست...

در نظر داشته باشید در دقایق اول زعفران اصل رنگ زرد رنگ ملایم داخل اب پس میدهد و به مرور زمان در دقایق بعدی این رنگ زرد کم کم به سمت قرمز شدن تمایل پیدا میکند.

یکی دیگر از روشهای تست زعفران ازمایش زعفران(اصل ایران) در برابر زعفران( هندی) میباشد لازم به ذکر است که کاربران عزیز باید توجه داشته باشند که زعفران ایرانی وقتی داخل دهان گذاشته میشود و مزه مزه میشود دارای طعم اصیل و خاص زعفران یعنی(طعم تلخ ملایم دارد) ولی زعفرا هندی دارای طعم کاملا مشخصی هست یعنی طعم ترش مزه دارد و تشخیص این طعم حتی برای افراد مبتدی هم به راحتی قابل تشخیص هست.

بنابراین، ۳ نکته در تشخیص کیفیت زعفران باید در نظر بگیریم عبارتند از:

۱.    زعفران واقعی طعم تلخ ملایم دارد و شیرین و شور و ترش نیست.

۲.    هنگامی که آن را بین انگشت های مرطوب خود مالیدید، رنگ نارنجی / قرمز / زرد ایجاد می شود.

۳.    زمانی که قیمت زعفران ارزانتر و بسیار دور از واقعیت است، احتمالا جعلی است.


نحوه تست زعفران و اطمینان از اصالت آن!

نحوه تست زعفران و اطمینان از اصالت آن!

زعفران اسم تجاری کلاله‌های گلی با نام علمی .Crocus sativus L است. کلاله در واقع قسمتی از مادگی است که در قسمت میانی گل وجود دارد. زعفران یا همان طلای سرخ یک ماده خوراکی گران‌قیمت است و پرورش آن در بخش کشاورزی، تجارتی با ارزش محسوب می‌شود. یکی از مشکلات در مورد تجارت و خرید و فروش زعفران، تشخیص اصل بودن آن است.با ما همراه شوید تا در خصوص تشخیص زعفران اصل و راه های آن تجربیاتمان را با شما به اشتراک بگذاریم.

درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
بایگانی نوشته‌ها