اصولا فصل کاشت زعفران در مرداد ماه و شهریور انجام میشود و فصل برداشت از اول آبان ماه آغاز میشود اماده سازی و کاشت و داشت و برداشت پیاز زعفران جزو مهمترین و تاثیر گذارترین مراحل تولید و کشت زعفران محسوب میشود. سالیان طولانی عمل اوری پیاز زعفران توسط افراد بومی استان خراسان به صورت یک شغل و کار تخصصی در حال انجام است و نسل به نسل این تخصص و حرفه منحصر به فرد در حال انجام است کاشت پیاز زعفران در زمینهای مستعد استان خراسان در مرداد ماه و شهریور انجام میشود و پس از برداشت گل زعفران باید بلا فاصله در یک تایم زمانی یک روزه زعفران ( طلای سرخ) از گل جدا شده و وارد مرحله خشک کردن شود برای خشک کردن زعفران به طور کلی دو روش وجود دارد یک روش سنتی یاسایه خشک و دوم روش دستگاهی یا اتویی قطعا در روش سنتی کیفیت و خواص زعفران بهتر و کاملتر حفظ میشود ولی متاسفانه طی سالهای اخیر شاهد رشد خشک کردن زعفران به صورت دستگاهی هستیم.
دربارهی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیشتر
دستهبندی
جستجو
برای جستجو در نوشتههای وبسایت، کلمهی کلیدی مورد نظر خود را بنویسید و بر روی دکمه کلیک کنید.
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وبسایت شوید و تازهترین نوشتهها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
دیدگاه خود را بنویسید