اصولا فصل کاشت زعفران در مرداد ماه و شهریور انجام میشود و فصل برداشت از اول آبان ماه آغاز می‌شود اماده سازی و کاشت و داشت و برداشت پیاز زعفران جزو مهمترین و تاثیر گذارترین مراحل تولید و کشت زعفران محسوب میشود. سالیان طولانی عمل اوری پیاز زعفران توسط افراد بومی استان خراسان به صورت یک شغل و کار تخصصی در حال انجام است و نسل به نسل این تخصص و حرفه منحصر به فرد در حال انجام است کاشت پیاز زعفران در زمینهای مستعد استان خراسان در مرداد ماه و شهریور انجام میشود و پس از برداشت گل زعفران باید بلا فاصله در یک تایم زمانی یک روزه زعفران ( طلای سرخ) از گل جدا شده و وارد مرحله خشک کردن شود برای خشک کردن زعفران به طور کلی دو روش وجود دارد یک روش سنتی یاسایه خشک و دوم روش دستگاهی یا اتویی قطعا در روش سنتی کیفیت و خواص زعفران بهتر و کاملتر حفظ میشود ولی متاسفانه طی سالهای اخیر شاهد رشد خشک کردن زعفران به صورت دستگاهی هستیم.